torsdag 9 februari 2017

ÄntligeenSå kom då den där vintern som jag ville ha i juletid med ledighet och inga stora tvång att ge sig ut på vägarna. Jag vet att många barn jublar och snart stundar sportlov och det är verkligen jättekul för er. Men jag har fyllt fyrtio (ett tag sedan) och jag vågar medge att jag inte gillar snö. Det är verkligen jätte vackert och om jag kan sitta inne och titta och även njuta av en liten promenad så kanske. Men jag hatar (starkt ord) att ge mig ut i bil på vägarna vid detta väder. Hela mitt jag skriker att jag inte vill. 
Men nu är det vinter här hemma hos oss, mannen jublar för att han kan köra och skotta med fyrhjulingen som har fått extra lampor, så kul (ironi) och det är bara att göra det bästa av det och just nu njuter jag av annat.

Kram // A 

5 kommentarer:

 1. ASG*... (lite skadeglädje)... Den snön kan ligga i ett skidspår, endast skidspår! Möjligtvis där din kära make ska köra med fyrhjulingen också då... ;)
  Kram från Kate

  SvaraRadera
 2. :-) Ja en hel del snö kom det. Men jag måste nog tyvärr säga att jag gillar både snön och även att man får skotta...haha. :-) Härlig fredag på dig. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Här snöar det lite lätt idag. Hoppas verkligen att det inte kommer lika mycket som på dina bilder. Ha en fin fredag.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Hoppas den snart försvinner... kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Men oj vad mycket snö ni fick!! Jag tycker också att det är fint med snö men det behöver verkligen inte komma hur mycket som helst på en gång. Håll dig inne du :-)
  Kram!

  SvaraRadera