måndag 17 april 2017

Det är över nu
Nu är årets påskhelg och vår påskledighet över för denna gången. Vi har gått genom hela årets årstider i väder känns det som och det är charmen med april och vårt skånska klimat. Vi har haft det så himla skönt. Vi har firat på vårt sätt. Vi har träffat många nära och kära, ätit gott och hunnit ta hand om varandra här hemma. Vi avslutar påsken idag med pizza och det ni det var super gott. I morgon börjar killarna i skolan igen och vi jobbar som vanligt, alltså allvaret ät nära nu. Tidigare idag satt vi och tittade genom kalendern och till grabbarnas förtjusning så är det inte många hela veckor fram till sommarlovet nu. Jaja grabbarna är glada ja (blink blink)
Hur har er påsk varit? Full rulle? Lugnt och skönt eller ni har kanske jobbat hela helgen? Men för er som har jobbat hoppas jag inte ni jobbat dygnet runt och att ni njutit en del ändå. Nu taggar jag ny vecka som börjar en tisdag och det känns helt okej för mig. Önskar er en fin start på veckan.

Kram // A 


10 kommentarer:

 1. Låter som ni fått ut det mesta ur en skön ledighet. :-)Här har vi också njutit för fullt. Och vädret...ja vad ska man säga, men det har varit ok också. Men nu kortvecka som väntar. Kramizzz Laila

  SvaraRadera
 2. Låter som en ljuvlig påskledighet, ja förutom vädret då. Ja jag har ju jobbat hela påsken men det har gått bra det med. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Haft jättemysigt men nu jobb igen kram

  SvaraRadera
 4. Låter toppenskönt.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 5. Ja det är skönt med påsken tycker jag men det blir lätt liteför mycket av alla godsaker. Kram kram

  SvaraRadera
 6. Hej på dej så här efter påsken !
  Vi har också haft en fin påskhelg, men visst är det skönt också att vardagen börjat igen...sol men kyligt idag !
  Hoppas du får en härlig vecka !
  Kram bia

  SvaraRadera
 7. Min påsk har varit intensiiiiv! Ligger sjuk nu buhu!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Min påsk har varit så lugn och skön, har hunnit ladda batterierna ordentligt.

  SvaraRadera
 9. Vi avslutade också påsken med pizza. Här har det varit lugnt och skönt, lite vänner hemma annars bara myst.
  Fin kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 10. Jag satt och kollade igenom almenackan i kväll, bara tre vanliga/hela arbetsveckor innan semestern. Och innan dess ska vi också hinna med några dagar i Prag. Som jag längtar, jag har drömt om att resa dit länge nu så det är så roligt att vi äntligen har tagit oss i kragen och bokat.
  Kram J

  SvaraRadera