lördag 17 juni 2017

Positivt tänkandeI början på veckan gjorde jag en överenskommelse med mig själv att jag ska försöka tänka positivt på allt. Jag är den typ av person som ser allt från två håll och då menar jag allt. Det kan vara allt från smaken av en jordgubb till ett nytt möte med andra individer. Det finns alltid minst två sätt att se på saker och ting enligt mig. Jag tror att det är motsatsen till fyrkantig  eller kanske inte haha.
Min överenskommelse handlar inte om att jag är negativ men jag tror ni kan hålla med om att det behövs ganska mycket mer positivt för att ta bort endast en liten negativ tanke. Just nu tänker jag om jag tänker positivt så minskar min energi som jag lägger på det negativa. Då jag knte har överskott på energi så vill jag liksom inte slösa. Känns det förståligt eller bara knäppt?
Min man brukar säga att han har svårt att hänga med i mitt tankesätt haha. Tror egentligen bara att han inte orkar hänga med för visst låter mina tankar solklara?

Ledig lördag och jag har varit uppe tidigt och kört sonen till jobb. Skönt att komma upp på morgonen, det blir så mycket mer dag. Vädret visar sig inte från sin bästa sida och jag passar på att spendera min dag inomhus. Nu får det bli en kopp kaffe till på bästa platsen och bästa stolen innan dagen tar fart på riktigt.

Önskar er en underbar dag.
Kram // A

6 kommentarer:

 1. Jag är den positiva och det gör ju ibland att man får sig näsbrännor man kunnat undvika om man sett på det från ett annat håll. Allt har sina för och nackdelar.
  Önskar dig en härlig helg.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Jag försöker nog se det mesta positivt.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Jag försöker att se det mesta positivt kram

  SvaraRadera
 4. Jag är född positiv och ser allt från den ljus sidan. Jag borde ha lite mer av dig. Inte vara så godtrogen och tro allt o alla om gott. Det är en vågskål det där. Inte fel att se både det bra och det dåliga...

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Jag tror att tänka positivt underlättar mycket. Även om det inte alltid är lätt så försöker jag.

  SvaraRadera
 6. Det är ju härligt o va positiv, men inte helt lätt alltid kram Gunilla

  SvaraRadera