söndag 11 juni 2017

UtsiktHelgerna går så himla fort och om några timmar är en ny vecka igång igen. Jag måste erkänna att jag börjat räkna ner till semester men än är det några veckor kvar. Närmare bestämt tre stycken. Det är snart, och det går säkert hur fort som helst men en del arbete att göra innan dess.
I dag tog vi oss till Stenshuvud för en skön men något jobbig promenad. Jobbig för att min kondition är inte den bästa och något jag behöver jobba på puhu. Men väl högst upp så var det värt allt flåsande. Tur hundarna var med som flåsade lite högre än jag haha. Underbart vacker utsikt. Otis som hade tungan lååångt utanför munnen hittade ett badkar att svalka sig i högst uppe. Ett badkar bland klipporna som blivit av regnvatten. Det såg faktiskt ganska kul ut när han plaskade runt. 
Jag avslutade dagen med en massage, så skönt och nu är jag helst mör i kroppen. Jag tyckte inte jag var så himla stel i dag men hon hittade en del att jobba ut kändes det som. Jag tror jag blir lättvaggad i kväll och tycker mig höra hur sängen kallar på mig.  
Semester var det ja....Vad har ni för planer?

Trevlig start på veckan hör ni.
Kram // A 

7 kommentarer:

 1. Va mysigt det ser ut:) min semester är 7 veckor bort, så jag får vänta lite med att börja räkna ner. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder. Här är en till som räknar ner till semestern, men har så sjukt mycket på jobbet bara och det kan stressa lite. Vi ska vara i Motala hos sonen några dagar sen i Halmstad i 2 veckor. Ska bli så skönt.
  Önskar dig en bra start på veckan.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Har precis haft en veckas semester i Kroatien, så jag är utvilad. Nästa omgång semester start sista veckan i juli, så det blir till att trampa på ett tag till ;)

  SvaraRadera
 4. Har haft 10 dagar i Spanien precis. Nu är det 7 arbetsveckor innan semestern igen.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Helgerna går för fort :O SPeciellt de helgerna man är ledig från jobbet haha

  SvaraRadera
 6. Vilka helt underbara bilder!

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar utsikt!! Våra planer ändrades tvärt häromdagen, från att ha planerat att köpa lägenhet så tvekar vi på läget och beställde i stället en resa till Zakynthos. Så på tisdag säger vi bye bye till sommarsverige ;-)
  Kram J

  SvaraRadera