Kanske är dumt att skriva årets första då det tjuvstartas ganska tidigt redan på förra året men säsongens första och det blev en hembakad sådan med smak av saffran. Så fredagsmysfika blev det men inte en köpt sådan.
Lilleman (får kanske snart sluta kalla honom det men han kommer ju alltid att vara min minsting) ville absolut ha den "goe" bullen som vi bakade och bara kastade i frysen.
Jag har inte ätit saffranssemla innan men det var gott fast det är nog ändå godare med kardemumma?!?
Nu fortsätter vi med fredagslunk någon timme till.....
Önskar er en underbar kväll.
Kram // A
Hej.. Vad gott detta såg ut.. Det är gott med semlor.
SvaraRaderaHa en bra dag.. Maria..
Får du bjuda på en dag ha en skön kväll kram /G
SvaraRaderaMmmm semlor är ju bara så gott! Jag gillar traditionellt helst också med varm mjölk ;)
SvaraRaderaHa en fin fredag //P
Saffran är gott men jag tänker bara på lussebullar när jag äter det, även om det är i en paella. :)
SvaraRaderaSemla, finns det redan! Oj så gott! Idag gjorde jag din morotspaj, jättegod! Kram Nilla
SvaraRaderaHär har det oxå mumsats på hembakade semlor o en jordgubbsmousse. En härlig fredag med andra ord. Kramisar Tina
SvaraRaderaHmm, saffran, spännande. Men kardemumma kan man verkligen hoppa över. Hua så otäck denna krydda är ;)
SvaraRaderaHa en riktigt trevlig helg, kram Malin
Jag bakade saffranssemlor i fjol vid den här tiden då jag tyckte det passade bra. De blev jättegoda! Ska absolut bak dem igen vid tillfälle!
SvaraRaderaKram Cecce
Semlor redan? Ser gott ut!
SvaraRaderaKänner igen det där med lilleman och minstingen ;) Vår yngste gillar inte när jag kallar honom det, han fyller 16 om en dryg vecka... Kram Suss
Mums vad gott! :)
SvaraRaderaHa en fin helg.
Kram!
Got gott! Jag älskar semlor, där mandelmassan och grädden är blandade!
SvaraRaderaKram Helena
Älskar semlor mums kram Diana
SvaraRaderaMUMS vad gott med semlor =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling som avslutas idag =)
SvaraRadera