torsdag 28 februari 2013

Upplevelser

Jag ger er ett leende på läpparna idag, ett stort ett. Jag kan inte låta bli faktiskt. Jag kom att tänka på för en inte allt för lång tid sedan då jag och en kär vän till mig var inne i en butik som vi först gissade på var en club, ett café, restaurang, något porrigt ja allt utom en  klädes butik i alla fall.
Någon som känner igen killen på bilden?Men modiga som vi (inte alltid) är så gick vi in. Innanför dörren möttes vi av en ung tjej som HJÄLP...hade glömt klä på sig...det var ganska kallt ute och vi kom in med mössa, vantar och hela vinterkittet. Hon stod i super korta shorts, linne och flippflopp och hälsade oss välkomna på engelska. Det var mörkt i hela butiken som gick runt i en labyrint, med skit hög musik blandat med havsbrus. Överallt var personal klädda i shorts, linne och flippflopp, alla unga tjejer eller killar.
Min teori är att vi var nog inte den tänkta målgruppen för just denna butik.....men jag kan ha fel. Jag hade nog önskat mer ljus (vill gärna se vilken färg mina plagg har innan jag lämnar butiken) och lite lägre musik (inte bra för öronen med för högt ljud har jag hört någon klok säga).

Aaaa glömde att berätta ja.....jag köpte en tröja bara för att och vid utgången stod det en kille som sa något (tror han sa typ Hejdå och välkommen tillbaka....vild gissning men det låter väl rimligt) även det på engelska.

Coolt!!....Vilken upplevelse för en kvinna född på tidig stenålder.

Ha en fin torsdag.

Kram // A

10 kommentarer:

 1. Roligt att läsa din berättelse men hur tror du jag känner mig just nu som faktiskt var 24 år när du föddes (stenålderskvinna??). Ni fick i alla fall en rolig upplevelse. Ha en bra dag Kramar fr din mamma

  SvaraRadera
 2. Ha ha men kul var det och tur vi hade en modig dag !! Kram / G

  SvaraRadera
 3. Ofta dom i butiken t o m hade flipflop på sig xD

  SvaraRadera
 4. Haha jo jag har varit där jag med:) kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Ha, ha underbart. Tur att du kom ut med extra kläder o inte mindre kläder som jag var rädd för ett tag.....modigt gjort. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Ja, Hollister är klart en annorlunda butik. Varmt & mörkt som 17 så man får panik!!! Men barnen älskar deras kläder så man får offra sig ibland. Krams m

  SvaraRadera
 7. Kan tänka mig att jag skulle känna på samma sätt... har inte varit där, men döttrarna, som är 20, har varit där och berättat om butiken för mig ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 8. Haha, var det Hollister butiken :) kram Diana

  SvaraRadera
 9. Haha...känner igen mig i den beskrivningen:-))
  Det är sannerligen en upplevelse att handla i den butiken...:-)

  Kram cecce

  SvaraRadera
 10. Åh, har inte varit inne hos dig på ett tag, förlåt, det är mycket ibland o nu passar jag på o kikar runt. Kunde inte låta bli att kommentera just detta inlägg, haha! Jag kände EXAKT som du, första gången jag var in där! Typ: WHATA??!!.... :-D
  Sen gick jag som i trans i över en timma (tror jag gick vilse t.om. några gånger) och ville inte lämna "värmen" och den coola miljön. Vilken häftig upplevelse, som att befinna sig i Californien, ja by night, typ :-)
  Kram! Judita

  SvaraRadera