fredag 15 mars 2013

God "torris" fika

I bland är det så skönt att bara ventilera med någon. Här om dagen träffade jag en vän på först en bit mat för att sedan gå vidare och ta en fika.


Bara så där en dag mitt i veckan. Det är så skönt att kunna sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Vissa dagar är det mer behövligt än andra. Super trevligt i alla fall.


Denna fika ser kanske inte så kul ut men det är nog den godaste ever just nu. Har ni inte provat Walkers shortbread så är det verkligen att rekommendera. De är så goda. Kan även intagas helt alena eller med en enkel kopp kaffe. Gott i gott gott....

Då var det fredag, jag slutar tidigt så det blir fika med mina grabbar i eftermiddag....längtar! Vad har ni för planer en dag som denna?

Sköt om er och hoppas ni får en kanon fredag.

Kram // A


5 kommentarer:

 1. Mysigt att träffas sådär mitt i veckan o få lätta sitt hjärta. Det ska jag göra på söndag träffa bästa vännen. Ha en härlig fredag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Härligt med fredag kram Diana

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Det är livet det.., äta gott, fika och bara prata om allt mellan himmel och jord :) det är som du säger, mer behövligt vissa dagar.

  Idag är jag hemma med dottern. Hon är frisk,men hos dagmamman härjar magsjuka. Och det vill man ju helst undvika ;)

  Ha en mysig fredag!

  Kram verra

  SvaraRadera
 4. Fredagsmys är ju så härligt. Jag njuter ett glas rött medan mannen lagar lite god mat till oss....kan inte bli bättre. Krams m

  SvaraRadera
 5. Har aldrig smakat shortbread..men funderat på att baka:-) Tack för tipset i alla fall. Ska smaka dem så fort tillfälle ges:-)

  Ha en skön helg!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera