lördag 11 maj 2013

........dag

Jag blir rent snurrig på dagarna. I torsdags var det söndag och i går var det måndag och idag är det lördag igen.....jag fattar ingenting. Skämt och sido,  visst är det skönt med röda dagar mitt i vecka men något förvirrande är det allt. Jag och mannen körde bort till "jakthundensdag" som då är i morgon. Skönt att det inte bara är jag som är vimsig utan även mannen som annars brukar vara den med full koll.
Ni som inte är intresserade av hundar kan skrolla ner till fika bilderna, men jag måste bara visa. Vi har ju två wachtel hundar, den ena älskar verkligen att simma. Hon blir helt knas när hon ser vatten och hoppar i och bara simmar runt och runt. Det ser så mysigt ut. Den andra plumsar mest rundor haha....


När de röda lekt av sig fortsatte vår promenad. Jag bara älskar att vara ute och promenixa med mannen min i detta underbara väder och i vår helt fantastiska natur. Sen avslutas det hela med kanske det allra bästa en fika utomhus.Jag låter ju helt lyrisk men vissa dagar bara känns det så, eller hur? Nu blir det att arbeta lite i trädgården. Vad roligt....not, men ibland så måste man. Men oj! Det kommer en bil.....någon vill hälsa på. Jaja, trädgården står ju kvar :)

Ha en super bra lördag (eller vad det nu är för dag)!

Kram //A


8 kommentarer:

 1. Ja, inte lätt att hålla isär dagarna när veckorna blir så hattiga.
  Lätt att bli förvirrad för mindre.
  Aha, så härligt. Vi har en vattentok till hund med. Hon är överlycklig nu när hon får börja bada igen.
  Ha en fortsatt härlig helg. Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Detsamma till dig! Må så gott.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
 3. Vad kul med hundar, mycket gratis motion... hehe! Nu kommer den tiden då de ju faktiskt är skoj att gå ut med dem, mindre roligt på vintern när snön öser ner. :)

  SvaraRadera
 4. Vad vore livet utan fika..och dessutom ute på altanen !!Underbart !!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 5. Vad trevligt med lite besök och fika i solen! Dessa dagar kan man leva på! Kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Jag är också helt förvirrad men det är skönt med avbrott i rutinerna! Nån grej ska jag göra i trädgården idag! Jag tycker det är svårt..

  Nu är det söndag och jag hoppas att din blir fantatstisk!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder, fin du är kram Diana

  SvaraRadera
 8. Håller med, man blir alldeles vill på dagar..;-)

  Fina bilder!

  Önskar dig en fortsatt fin dag
  KRAM

  SvaraRadera