fredag 10 maj 2013

TGIF

God Morgon!
Det är fredag och många är lediga idag. Jag ska jobba och det ska bli mysigt......det är lugnt en klämdag så här. Jag känner att det är länge sedan jag gick "bananas" i köket, det får nog bli så i helgen om det inte blir allt för fint väder klart för då vill man ju njuta ute.


Denna boken hämtade jag i går. Det blir att kolla i den i eftermiddag. Det blir kanske till och med att prova något...vem vet. Jag tokgillar dessa tjejer, har ni inte lyssnat på deras podcast så gör det. De är så härliga. Jag brukar lyssna när jag promenixar och det är tur att jag oftast är ensam i skogen för det är många garv och högt garvas det.......haha.

Önskar er en fin fredag.

Kram // A

9 kommentarer:

 1. Godmorgon du fina ;) jag ska också jobba men har tyvärr ingen lugn dag framför mig ;( men tiden går väl ganska fort då ! Ja men visst är dom härliga töserna ! Xoxo /G

  SvaraRadera
 2. Godmorgen :-) jeg er en af dem der har fri i dag, men tidligt oppe og nyder kaffen. Rigtig god dag på job og god fornøjelse med læsningen af din fine bog, måske der er lidt inspiration at hente...

  Rigtig dejlig weekend - kram fra OddStyle

  SvaraRadera
 3. Godmorgon. Här blir det en lugn hemmadag. Just nu ser det väldigt grått och trist ut men jag hoppas att det spricker upp.

  SvaraRadera
 4. Jag har missat deras podcast... ska lyssna på dem! De verkar jättemysiga!! Kul att få inspiration o lite nya idéer från alla roliga o fina kokböcker!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Är oxå på väg till jobbet, men solen skiner o det är fredag så jag klagar inte. Ha en härlig helg vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Jag tror att jag har en kokbok med Hanna, dock med en annan samarbetspartner. Men jag var faktiskt lite besviken. Väldigt lättsamt språk, vilket kanske är bra i en vanlig bok men i kokbok... Nja, jag är kanske gammeldags. Haha! Plus att de glömt en del grejer, som mått och temperaturer. :)

  SvaraRadera
 7. Ha en fin fin fredag kram Diana

  SvaraRadera
 8. Spännande med nya recept att ge sig på.
  Skönt med en lugn arbetsdag. Här är det sista fredagskvällen som gäller. Räknar ner och har bara 12 arbetspass kvar :)
  Hoppas ni fått en mysig Kristi himmel och att tårtan till din pappa var smaskens.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Den boken hade jag gärna tillförärat min receptsamling:-))
  Hoppas du haft en fin fredag...jobb till trots!

  Kram Cecce

  SvaraRadera