Mandelbiscotti
2,5 dl mandel
100 g smör
2 dl socker
3 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
3 tsk bakpulver
7 dl vetemjöl
Grovhacka mandel och rosta i en torr panna. Vispa smör och socker. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda i övriga ingredienser. Rulla ut tre plåt långa längder och grädda på 200 grader i ca 15 minuter. Skär till ca 2 cm breda skorpor. Låt skorporna vara kvar i ugnen för tork men stäng av ugnen och låt luckan vara öppen.
Vill ni gärna ha något att tugga till den där koppen med kaffe eller te?
Ha en bra dag.
Kram // A
Vill ni gärna ha något att tugga till den där koppen med kaffe eller te?
Ha en bra dag.
Kram // A
Farligt bara att ha dom i kakburken kram Diana
SvaraRaderaMmmm, biscottis är ju bara så goda!
SvaraRaderaInstämmer! De torrisarna är goda!
SvaraRaderaDu är så himla duktig på att baka!!
KRAM Anna
Jo jag tar gärna något till kaffet! Fast ändå blir det ganska sällan! Aldrig på jobbet iofs! Hemma ibland men absolut inte varje dag!
SvaraRaderaMen dessa får testas
Kram Sandra
Guuud så gott, älskar verkligen biscotti!!
SvaraRaderaÖnskar dig en fin kväll
KRAM
Älskar biscotti o nu har jag hittat ett recept som även passar mig. Kramisar Tina
SvaraRaderaMums ! Jag vill smaka ;)) xoxo/G
SvaraRadera