I dag är det sista dagen på min ledighet för den här gången. Det är tur att efter en skön ledighet så kommer det en vardag igen med rutiner och fasta tider. Jag avslutar min ledighet med att bjuda alla min grabbar på nybakta ostfrallor med nykokt päronmarmelad....de ni!
Päronmarmelad
ca 250 g päron (utan skal)
95 g syltsocker
1 tsk vaniljsocker
Skala och skär i päron i småbitar. Koka upp på svag värme till de är som mos. Lägg i socker och vaniljsocker. Koka ytterligare fem minuter. Häll upp i ren burk. låt svalna.
Inte svårt men gott!
Önskar er en underbar söndag (måndag).
Kram // A
Så gott det verkar!
SvaraRaderaJag älskar saker som är enkla men framför allt att det blir gott. Så detta måste man ju testa.
SvaraRaderaLåter gott! Jag gjorde clementinmarmelad häromdagen och det blev också gott :)
SvaraRaderaKram
Mums!! Måste jag göra till fina dessertostar. Tack!!
SvaraRaderaKramar Anna
Undra om det är nån som som vi haft på vår mögelost, jättegod kombination!
SvaraRaderaMums! Det får jag testa i helgen. Kram Stina
SvaraRaderaMums med nybakat, måste prova din päronmarmelad. Kram
SvaraRadera