måndag 10 februari 2014

Kärleksvecka


Välkommen måndag. Nu är det dax igen. Denna veckan går i kärlekens tecken. Jag känner att våren är nära. Tycker inte ni det känns i hela kroppen? (kanske inte just nu såhär en tidig måndag) På fredag är det alla hjärtans dag. Det kan vi ju absolut fira varje dag men just på fredag blir det fler hjärtan än vanligt. Nästa vecka har vi i denna kommunen sportlov, det varierar ju i Sverige hur lovet ligger. Vi har alltid lov vecka åtta. Det blir inget lov för mig men killarna här hemma räknar ner dagarna. Fast nu tar vi en dag och en vecka i taget och idag är det måndag vecka sju som vi kör igång med ett stort leende på läpparna.

Önskar er en fin start och en bra måndag.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Kärleksvecka....vad mysigt det lät!!! Vi ( barnen) har sportlov denna vecka & idag ska vi göra Göteborg. Hoppas du får en skön start på veckan söta du. Krams Maria

  SvaraRadera
 2. Hörde talgoxen idag! Ett förta vårtecken!

  På fredag blir det gelehjärtan :-)

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Skönt med en mjukstart efter jullovet, hihi! Har ingen koll på när det är sportlov här, det var länge sedan man hade det.

  SvaraRadera
 4. Härligt med vårkänslor kram Diana

  SvaraRadera
 5. Här
  Har vi alltid sportlov v7! Vilket innebär jag jobbar barnen på fritids och förskola hehe.. Fast imon är jag ledig lite snäll kände jag att jag ville vara ;-)
  Visst är det viktigt att hjärta varandra varje dag!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Härligt! Och här kom definitivt våren på en snabbvisit idag med strålande solsken, 6 plusgrader och lärkan som sjöng. Och ljuset... det härliga och hoppgivande ljuset. Så gott!

  Ha en fin kärleksvecka!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Fint!!! Ja det kan behövas ett och annat hjärta denna veckan :) Här är det sportlov nästa vecka. Kram Anna

  SvaraRadera