torsdag 3 april 2014

Surfia på foto


Jag tror aldrig att jag kommer att vänja mig vid att se foto på mig själv. Jag har alltid undvikit att vara med. När jag tittar på foto då killarna var små så är jag inte med på många foto och idag så här flera år efter så är det ganska trist. Det hade kanske varit kul för killarna att se hur deras mamma såg ut (som ung och fräsch haha). Jag tycker ju själv att det är kul att se mina föräldrar när de var unga.
Då jag läser andra bloggar tycker jag även att det är kul att se individen bakom texten, det blir mer levande då på något sätt. Eller vad tycker ni?
För er som inte känner mig så är jag inte alltid så här sur som jag ser ut just på denna bilden, inte så ofta i alla fall ;)
Nu försöker jag att inte titta allt för noga och bjuder på det. Vi ser ju ut som vi gör, olika! Tur är väl det.

Ha en bra dag.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Så söt du är. Du är jättefin! Jag gillar att ha ett ansikte. Personen blir mer intressant då. Sen finns det de bloggerskor som jag gillar jättemycket men är inkognito! Då skenar min fantasi iväg och jag får en bild i huvudet.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du är jättefin!
  Jag håller med dig jag har inte många kort på mig när Matilda var baby men, men... Jag gillar inte heller att bli fotograferad.
  Men som sagt vi är alla olika och tur är väl det!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 3. Jag är inte heller med på många kort! Brukar ta mannens och sonens tel och fota mig själv med grimaser! Haha så roligt har vi hemma men så tänker jag att de har bild på mig iaf!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Du är jätte fin på foto men jag håller med dig det är inte lika kul att vara med på foto men det är mycket roligare att ta foto på andra. Ha det bra i vårvärmen! Kram Carola

  SvaraRadera
 5. Jag är en missbrukare av seflies, då kan man själv styra hur bilden blir! ;)

  SvaraRadera
 6. Jag vill också gärna se ett ansikte bakom bloggen. Blev ju kanon det där! Jag håller med dig... det känns lite konstigt, men jag övar mig :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Jag gillar inte heller att bli fotad, det finns inte många foton på mig som vuxen... jättetråkigt!
  Kram

  SvaraRadera