måndag 29 december 2014

Slappt och ledigt


Brrrr nu är det kallt om dagarna. På morgonen vill varken tossor eller tassar krypa ut från det varma täcket. Jag njuter så av min ledighet och behöver ju inte alls gå upp så tidigt. Jag och två röda fyrbenta myser riktigt ordentligt. En av de fyrbenta (liten) tar vi hand om lite extra då hon inte mår så bra, tror det är tassen. Mycket jagande på kall mark är inte skönt för hundtassar. Annars är soffan endast till för de tvåbenta i familjen ;)
Oj! Vad klockan tickar på fast man inte gör något.......mannen vill nog ha mat när han kommer hem från jobbet. Vad ska vi hitta på för något spännande???

Kram // A

14 kommentarer:

 1. God fortsättning! Låter som ni har det mysigt! Stackars lilla tassen, hoppas den blir bättre!

  SV. Håller med om Alladinasken - varför har man den eg? Hehe. Nästa år kanske man ska köra lite bättre praliner. Då kostar det att moffa för mycket! :-)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Kommer ihåg att vi hade en särskild salva till tassarna på vår prinsessa när det var så kallt. Här har det inte legats i soffan idag. Utan varit och tränat en timme.
  kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. God fortsättning! Skönt med slappa lediga dagar, själv jobbade jag idag, men är nu ledig igen fram till den 6:e, gudaskönt. :-) Här blev det värmande fisksoppa med lite saffran och sting i , kändes som det behövdes lite värmande idag i kylan. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt med ledigt!
  Sv: Tack och god fortsättning =)

  SvaraRadera
 5. Under min bloggpromenad ser det ut som att det är många som vila. Själv har jag arbetat idag i ett ganska lugnt tempo.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Skönt att vila. Det är bara att passa på=))
  Min fyrbenta sak väcker mig tidigt, han älskar snö så det är bara tt ge sig ut.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Så skönt vovven har det! Kram Stina

  SvaraRadera
 8. Njut och fortsätt ta det lugnt, det är du värd;) krya på tassen du lilla röda!! //G

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig bild på din vovve. Mysigt!
  Stor kram CC

  SvaraRadera
 10. Gott Nytt År, tack för all fin inspiration du delat 2014, kram

  SvaraRadera
 11. Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 12. haha läste fel, läste trosor istället för tossor:) Idag har jag fart runt och fixat ärenden mest. Och frysigt, det gör jag varje da nu:) Ha ett fint nyår! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 13. Skönt med sådana dagar när alla får samsas i soffan. Jag sover också sked med mig fyrbenta i soffan. Vi myser båda två då :)

  SvaraRadera