tisdag 24 februari 2015

Njutning del 1


I går var jag på något som min kropp verkligen behövde, känns det som idag. Jag var på massage. Det finns hur många sorter som helst och jag har länge funderat på vad jag ska välja och ska ärligt medge att jag inte riktigt hänger med på skillnaderna. Jag har fått massage tidigare men aldrig har någon tagit i mig så hårt  haha. Men ack så skönt (men ändå ont). Hon tyckte att det borde göra ondare än vad jag sa med alla de muskelknutorna jag hade bakom skulderbladen. I dag känner jag mig dock lite mör som om jag har träningsvärk i hela kroppen. Jag kommer att göra detta igen snart och min vision är att minska antal dagar med huvudvärk. Vad tror ni om det?

Önskar er en bra dag.
Kram // A

13 kommentarer:

 1. Typisk yrkes-åkomma, eller...? Men riktigt skönt och väl behövligt! Man borde gå betydligt oftare än man gör...(läs i princip aldrig).
  Tisdagskram från Kate
  PS. Fint i köket, ja... Mina dagbarn får inte leka hemma hos mig för jag vill ha det snyggt.... *skratt*. Nejdå, fotat en ledig dag bara... ;)

  SvaraRadera
 2. Härligt med massage, vi har det på jobbet varannan vecka. Hoppas din huvudvärk blir bättre. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen din huvudvärk blir bättre av massagen. Här är det faktiskt min löpning som hjälper mig mot min tråkiga huvudvärk. Kramizz o ha en jättebra Tisdag/Laila

  SvaraRadera
 4. Min ena kollega är utbildad massör, en med inriktning på friskvård och jädrar vilka nypor hon har! Hon säger att spa och typ thaiställen ger mer "mysig" massage, mer liksom beröring. Sen är där friskvård och det är smärtsamt. :)
  Så härligt med massage!
  Jag måste boka en tid jag med, tror min slitna kropp behöver det.

  SvaraRadera
 5. Ja massage är bra. Visst lite ont brukar det göra under tiden och ibland efteråt men jag tror absolut din huvudvärk kommer släppa om du gör det ett par gånger.

  Jag har också kört lite massage för min rygg och den är lite bättre faktiskt! Och lite träning på det så! :-)

  kram Malin

  SvaraRadera
 6. Bästa med massage, själv får jag det en gång i månaden. Väl investerade pengar. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Vi har en massör på jobbet som vi får väldigt bra pris hos, men jag går nästan aldrig dit, jag tycker det gör för ont. Kanske just därför det gör ont, jag går för sällan. Men skulle verkligen behöva det.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Låter som du har investerat rätt! Jag tycker själv det är lite obehagligt...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Skönt !! Det var du väl värd att unna dig;) kram Gunilla

  SvaraRadera
 10. Jag tror det är jätte bra med massage av det slaget. Tror att det släpper massa spänningar och där med så släpper huvudvärken mm. Jag är dock lite rädd för massage då jag har fått dåliga diskar. Kanske kan jag gå på massage ändå? Jag har faktiskt inte kollat upp det:).

  Önskar dig en fin kväll!
  Kram Carola

  SvaraRadera
 11. Galet skönt låter det som! Härligt det. Kram Hannis

  SvaraRadera
 12. Låter mycket skönt och bra tycker jag.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera