måndag 6 juli 2015

ErbjudandeDenna veckan firar jag semester och det med ett kanonerbjudande från mig och Forever living. Är du som jag och gärna tar hand om din hud som faktiskt är kroppens största organ. Vilken ålder som står på vårt ID spelar ingen roll men hur vi vill att huden bör åldras kan vi påverka. Vi vill väl alla ha vacker hy och jag vill använda produkter som arbetar tillsammans med hudens naturliga processer och att de är baserade på ekologiskt odlad Aloe Vera är en av orsakerna till mitt val.
Jag vill även att insidan ska må bra, allt arbetar ju tillsammans. Därav ger jag mig själv en dos av Aloe Vera även på insidan. Min favorit är Aloe Berry Nectar med smak av tranbär och äpple.
Hudvårdspaket innehållande rengöring, ansiktsvatten samt dag- och nattkräm som du nu kan beställa för endast 738 kr
Tre paket av Aloe gel/ Aloe Berry Nectar för endast 820 kr

Passa på vet jag....... Ni når mig på mejl an74ettan@gmail.com eller 070-2215988

Önskar er alla en helt underbar dag.
Kram // A

6 kommentarer:

 1. Så skönt med semester!!!
  Ha det gott!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Härligt med semester!
  Jag jobbar två veckor till!
  Ha en fin kväll.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Jag har just köpt en gel från detta märke då jag gick och brände mig rätt rejält i solen för några dagar sedan. Den var fantastik! Så det är nog bra produkter.

  Önskar dig en fin semester.
  Kram Carola

  SvaraRadera
 4. Härligt med semester!
  Jag är urkass med att ta hand om huden... dock har jag bättrat mig lite och har inte handkräm i ansiktet allt för ofta i alla fall. :)

  SvaraRadera
 5. Så härligt med semester. Har inte prövat dessa produkter men har hört att de ska var bra. Måste testa snarast. Kramar Susanne

  SvaraRadera