torsdag 24 september 2015

Duktig
Duktig......är ett ord som dyker upp lite var som helst nu i alla fall här. En del anser att det är ett fullt ord och att vi använder det utan innebörd.
Jag personligen tycker att stor som liten så måste vi få lov att känna oss duktiga ibland. Jag mår ganska bra då jag känner mig duktig. Däremot tänker jag nu för tiden på att då jag använder ordet säger jag inte bara att du är duktig utan berättar också på vad eller varför någon anses duktig i mina ögon. Egentligen vet jag inte om vi inte allt för ofta gör större sak av saker och ting än vad det är. Vad tycker ni?

Just idag tänker jag inte märka ord utan bara precis göra dagen så bra som det bara går.
Ha det gott.
Kram // A

6 kommentarer:

 1. Så fin du är på bilden.
  Jag tycker vi är alldeles för dåliga på att ge varandra beröm samt att säga bra saker om varandra (inkl mig själv). Vi är bra på att kritisera. Kan detta komma från ens uppfostran o bakgrund eller är det typiskt svenskt? Vi måste påminna varandra om detta tycker jag. Jag älskar mina barn & barnbarn över allt men har svårt för att säga orden direkt. Ha en underbar dag alla! Eva

  SvaraRadera
 2. Jag tycker man behöver klappa sig själv och andra på axeln regelbundet!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med det är viktigt att säga varför man är duktig annars vet man inte vad dom menas med duktig. Beröm är viktigt att ge och att få! Kram Pernilla ps synd att vi inte kan ses nästa vecka el veckan därpå i Stklm men kanske längre fram i höst?

  SvaraRadera
 4. Det är trevligt att höra att man är duktig, det gör att självförtroendet stärks !! Snygg e du <3 kram

  SvaraRadera
 5. Tycker det är superbra med beröm både till små och stora.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Man ska förklara vad man är duktig på och göra det ofta det bygger upp ens självförtroende, Alla ska få en klapp på axeln och alla bör få beröm för det man gör bra
  och måste säga att du är verkligen hur snygg som helst i håret :)
  Kram Sanna

  SvaraRadera