onsdag 16 december 2015

CarolaJag och Super G har varit på julkonsert. I år blev det Carola. Carola som vi har tittat på så många gånger och jag har verkligen följt med sedan 1983 då hon slog igenom med dunder och brak. För mig är hon en artist som verkligen kan leverera. 
Nu kommer det......Men......vi var båda ganska besvikna. Rösten den kan ingen ta i från henne men denna julkonserten var ganska lam och tråkig. Carola pratade ganska mycket denna kväll och.....jag gillar bättre då hon sjunger ;)
Jag fällde dock en tår då det blev ganska känslosamt och hennes vackra sång på det men för övrigt var det inte en kväll som grep tag i mig. Någon julfeeling fick jag tyvärr inte heller. Kvällen blev ändå trevlig som alltid då det händer något lite extra och det brukar det göra då jag och Super G väl träffas.

Ha en riktigt bra dag.
Kram // A 

8 kommentarer:

 1. Ha ha ja det är synd vi bor så långt ifrån varandra, att vi inte kan träffas oftare;) förkylnings puss o kram från mig // G

  SvaraRadera
 2. Tycker också hon är väldigt duktig, synd att ni blev besvikna. Kram

  SvaraRadera
 3. Fy vad tråkigt att din upplevelse blev till det sämre. När hon var i Borås var hon skitbra. Nåja, så kan det vara ibland..
  Ha en toppendag i alla fall.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Va trist. Håller med dig att Carola ska endast sjunga.

  SvaraRadera
 5. Vad synd att ni blev besvikna.. Carola har ju många fina julsånger att välja på. Men , som du säger, hon ska sjunga och inget annat.
  Kram J

  SvaraRadera
 6. Tur ni hade trevligt även om ni blev besvikna.
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Men vad trist!
  Jag gillar Carola som sångerska (hennes "jul i Betlehem" körs på Spotify mycket nu), men har lite svårt för henne som person.

  SvaraRadera