tisdag 15 december 2015

Julmusik


Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna .....

Det här med julmusik, det är ju något speciellt tycker jag. För att jag ska komma i stämning här hemma måste jag ha julmusik. Som jag skrivit innan är jag ganska ensam här hemma med julfeeling över lag men de får allt stå ut med min musik i december. Då första baket startar kommer jultonerna också. Jag vet egentligen inte om jag kan nämna en favorit utan det beror på humöret för dagen. Men en låt som jag aldrig tröttnar på är Tänd ett ljus med Triad och Magnus Carlssons skiva Spår i snön tröttnar jag aldrig på.
Vilken är sin favorit?
Kram / / A 

8 kommentarer:

 1. Här går radion på med Lugna favoriter- julmusik många timmar varje dag i december. Välkommen hem med EMD är inte så dum..
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Tänd ett ljus tillhör en av mina favoriter.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gud ja..julmusik är ett stort måste. Från första advent till julafton är det bara julmusik hemma hos oss. Jag tröttnar aldrig.
  Ha en härlig tisdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Du skulle egentligen frågat mina killar, tror snart att de sätter silvertejp över Jöbacks mun, ha, ha. Ingen jul utan julmusik. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Jag lägger min röst på Magnus Carlsson ;)kram

  SvaraRadera
 6. Många låtar som jag gillar. Adolphson o Falk med Mer Jul, Vinterland, tänd ett ljus ja det finns massor.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 7. Har bakat och lyssnat på julmusik hela dagen:-) Härligt!
  Finns många fina jullåtar och har svårt att hitta någon favorit...

  Kram!!

  SvaraRadera
 8. När det packas in paket så är det julmusik som gäller, allt för att få igång den där julstämningen... Gärna en mix med klassisk julmusik och där ingår Carola (som jag tidigare nämnt). ;)

  SvaraRadera