tisdag 22 december 2015

Klappar för vuxna beslut


Jag och mannen har bestämt att vi inte ska köpa några klappar till varandra i år, vi tog ett för oss ganska vuxet beslut att vi kunde köpa "nyttogrejor" i stället. Vi har en del vi behöver gradera upp och modernisera lite. Sånt som inte alltid är så kul att lägga lönen på...... (big smile). Grabbarna ville gärna köpa klappar till oss i alla fall så jag körde till köpcentrat med dom och passade på att köpta mig en snygg termos (lite roligare nyttogrej) och en ny matberedare (inte lika kul nyttogrej). Mannen tyckte jag svor lite mycket över potatisen till Jansson då min gamla gått sönder. Visst var det lite vuxet även om jag kan komma på så mycket roligare saker som gärna fått flytta hem till mig. Fast jag är nöjd över vårt beslut.

Önskar er en bra dag.
Kram // A

6 kommentarer:

 1. Det beslutet har vi med tagit, men jag misstänker att maken köpt något i alla fall, för jag såg ett paket i garaget....
  Hmmm, tv-kanna behöver vi med en ny!!
  Tisdagkram fån Kate

  SvaraRadera
 2. Bra beslut för nyttosaker kostar och så tråkiga att köpa. Sitter precis och funderar på om jag ska köpa en ny vattenkokare som vi faktiskt tycker är snygg men lite väl dyr.

  Vår gamla gick sönder och sedan dess har vi inte bestämt oss för någon som vi tycker passar.

  Ha en fin dag.

  Kram från Mig.

  SvaraRadera
 3. Bra idé! Vi har också valt att inte köpa klappar till oss vuxna i släkten. Fast jag och min sambo valde att köpa en bokhylla till oss själva detta året eftersom vi var i behov av en.

  Ha en god jul! Ingela

  SvaraRadera
 4. Av någon konstig anledning så har vi lyckats smyga in någon julklapp till varandra trots att tanken är att det ska bli saker vi behöver i huset.. kan vara jag som lyckats införa någon personlig sak igen ;-)
  I år blev nyttosaken ett nytt kameraobjektiv och det är ju inte så dumt det heller ;-)

  Och köpa saker till sig själv får man va?
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Det är ju inte alltid kul att lägga pengar på nyttogrejor, fast den där termosen är ju snygg också ;-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Vi köper julklappar till varandra, maken o jag, men vi har bestämt att eftersom jag fyller år i mars och han i april så ska vi sluta köpa födelsedagspresenter till varandra utan i stället åka på spa där på vårkanten. Kanske en ny tradition!
  En riktigt God Jul till dig, kram J

  SvaraRadera