Silviakaka
2 ägg
1,5 dl socker
1 dl vatten
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
Vispa ägg och socker, blanda i resterande ingredienser. Häll i en smord och bröad springform. Grädda på 175 grader i ca 20 minuter.
Glasyr
75 g smör
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
Smält smör och blanda i socker och vaniljsocker. Blanda till sockret är smält. Rör sist i gulan. Häll över den svalnade kakan och strö över kokos eller strössel.
En enkel men super god gammal goding.
Ha det super duper.....
Kram / / /
Mums va gott.
SvaraRaderaNästan godaste kakan ever!! Mums så god;) kram
SvaraRaderaÅ så gott! Vi bakar alldeles för sällan vi:)!
SvaraRaderaMums :) kram
SvaraRaderaSilviakaka är en favorit hos mig.
SvaraRaderaKram Pia
Oh, jag har för mig att den var riktigt god!
SvaraRadera(kan ha smakat en sån för nåt år sedan)
Denna måste jag pröva någon gång. Så enkel men ändå festlig.
SvaraRaderaEn gammal goding som är hur god som helst. Kramisar Tina
SvaraRaderaDen var länge sedan! Så god! Tack för den... ska jag göra!
SvaraRaderaKram Anna
Ha, gjorde denna i dag fast i en liten långpanna och med lite choklad i glasyren.
SvaraRaderaKram mamma C
Vad smarrig den ser ut. Man blir riktigt sugen.
SvaraRaderakram
Åt i påskas och det är ju så gott :-)
SvaraRaderaÅhhh, den är väl god!!! Brukar göra den i långplåt och skära rutor!!
SvaraRaderaSöndagskram från Kate