söndag 3 april 2016

Tid för eftertankeMina veckor går alldeles för fort och även om helgerna går ännu fortare så är det då jag har tid och ro att stanna upp och fundera. Jag kulle behöva ett bra knep för att hålla reda på allt bara. Jag tänker på vad jag ska göra alltså vad jag har för planer. Det kan vara allt ifrån att planera in olika aktiviteter till vad jag har beslutat att handla för uteblommor. Oftast har jag som bäst lösningar på nätter eller sena kvällar. När morgondagen kommer har mina då så bra planer liksom trillat bort. Är jag ensam om detta tro? Kanske jag skulle köpa mig en snygg anteckningsbok att ha vid sängen. Hur gör ni?
Nu är min helg för funderingar slut och jag borde sova nu. I morgon är det måndag och en ny spännande vecka. Önskar er en fin start på något nytt och oöppnat.

Kram // A

8 kommentarer:

 1. Håller med om att tiden går fort:-) Men det är väl så det är när man har roligt! Det motsatta hade ju inte varit så bra. Jag samlar en del av mina tankar i en bok som jag oftast har med mig och kan skriva i när jag känner för det:-) Det är bra att sätta tankarna på pränt så man kan lämna dem i från sig:-) Och så är det bara att plocka fram när man behöver minnas!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det där med en anteckningsbok vid sängen lät bra. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig! På kvällar innan jag somnar eller på nätter kommer det smarta. Oftast puts veck när jag vill ha det :-) Borde skriva ner men oftast är jag för trött då o tänker att jag kommer ihåg det!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 4. Ett tips o råd är; Precis som du säger, ha en anteckningsbok vid sängen o skriv ned allt du tänker på. Du måste vara "tom" när du ska sova annars vilar du inte ut. Var rädd om dig. Alldeles för många "går i väggen" och ett första varningstecken är att man ligger o fundera på nätterna vad man ska göra dagen efter. Kram

  SvaraRadera
 5. DEt är sällan som det händer sådär jättemycket i mitt liv, men det är så jag vill ha det... annars blir jag stressad.

  SvaraRadera
 6. Haha, jag har faktiskt en anteckningsbok vid sängen kram

  SvaraRadera
 7. Jag skriver en slags dagbok varje kväll där jag får en möjlighet att få ner allt på papper :) Testa det. Kram och ha en fin dag :)

  SvaraRadera
 8. Jag säger bara "skriv skriv skriv". Jag är en riktig listnörd så jag skulle inte klara livet utan mina listor. Och såklart är alla listor roligare om de finns i en fin anteckningsbok ;-)
  Kram J

  SvaraRadera