fredag 17 juni 2016

AW
I dag är det fredag igen, redan en hel vecka sedan det var skolavslutning och vi hade vår efterlängtade after work. Vårt gäng som jobbar ihop flera timmar varje vecka träffas alldeles för sällan privat. Vi har många barn runt oss hela tiden, vi gafflar om olika regler och rutiner, vi bollar idéer och det viktigaste i allt detta är att vi har kul ihop. Det är precis som familjen hemma haha..... (nästan). Det är i alla fall något helt annat att träffas så här på privat plan, inget jobbsnack, bara kul och tokigheter. Det låter ju precis som en jobbdag men ni fattar.
Nu fredag och min första morgon på fyra dagar som jag inte vaknar med huvudvärk. Bara det är värt att fira. Nu kör vi fredagstämning all in.

Kram // A 

10 kommentarer:

 1. Ser både mysigt och väldans trevligt ut. Ha en härlig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Visst träffas man på tok för sällan utanför arbetet! Vi har lite pyssligt att få ihop det då någon alltid ska jobba men det får bli så att de som kan komma kommer.

  SvaraRadera
 3. Jag vaknade med huvudvärk idag igen ,men tänker inte göra det imorgon. Skönt att din är borta :) kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Skönt med såna arbetskamrater!!

  Du ska verkligen fira att du slipper huvudvärk idag!

  SvaraRadera
 5. Härligt med AW och så viktigt precis som du säger utanför alla måsten, rutiner, planeringar, möten och aktiviteter.

  Så skönt att din huvudvärk gett med sig.
  Trevlig Helg.
  Kram KAmilla

  SvaraRadera
 6. Jag var också på aw igår. Det är mysigt.
  Ha en underbar fredag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Kul med AW! Kan inte fatta att det redan gått en vecka sedan studenten här hemma, betydligt lugnare fredag idag :) Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Ja visst hade vi trevligt. En super kväll ❤

  SvaraRadera
 9. Jag älskar aw med arbetskamraterna (ja andra också förstås), det blir tillfälle att prata lite annat. Det blir på ett annat sätt. Tyvärr missar jag den andra aw för oss i kväll...nu lär det inte bli fler innan semestern.
  Kram J

  SvaraRadera