Rabarbermarmelad
500 g rabarber
500 g syltsocker
2 tsk vanilj pulver
Skala och hacka rabarbern i mindre bitar och lägg i en kastrull. Tillsätt syltsocker och vanilj pulver. Koka i ca 7 minuter och häll upp i väl rengjorda glasburkar.
Superenkelt och spergott.
Brukar du koka egen marmelad?
Kram // A
Mmm..så gott. Älskar rabarber. Har aldrig gjort marmelad. Men detta måste jag prova. Tack för tipset.
SvaraRaderaHa en fin tisdag.
Kram Petra
Rabarbermarmelad är smasken.
SvaraRaderaKram mamma C
Sv: Tack, :) Kram
SvaraRaderaNä inte marmelad men egen sylt gör jag och har till gröten eller jag kokar bara upp lite bär
SvaraRaderaSen klart
Kram
Sandra
Oh så gott, mums. Ohh man tackar, kul att du tycker det =D
SvaraRaderaMums kram
SvaraRaderaJag gör också en marmelad på rabarberna, men det är ingefära med i mitt recept. Så gott! Kram J
SvaraRaderaAldrig gjort.. borde göra.. har så mycket rabarber att ta tillvara på. Tack för tips :)
SvaraRadera