onsdag 30 november 2016

Kvällskoppen


Jag och mannen sitter och pratar över den där kvällskoppen som vi brukar göra när vi är hemma båda. Det har varit efterlängtat då mannen har varit på jaktresa i hur många dagar som helst denna gången och jag har fått fundera till den där koppen i stället. I kväll är vi rörande överrens om hur trötta och tradiga vi är just nu haha. Helt slut efter en dag på jobb och kvällsmaten i magen. Efter det händer det inte mycket här hemma. Men är det verkligen meningen att det ska vara så? Är det bara vi som känner så? Jag vill ha energi att jula och fixa här hemma. Jag gjorde degen till pepparkakorna men har inte orkat baka ut dom. Stakarna är uppe och det är allt. Men jag tror att min energi är på väg, så måste det vara. Hur får ni energi till att fixa? Ge mig era trix snälla.

Kram // A  

5 kommentarer:

 1. Tror det är mörkret som gör oss så trötta. Jag har haft en väldig energi den sista veckan men nu blir det snart sängen för ikväll är jag trött :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Sorry inga tricks att lämna ut för här finns absolut ingen energi alls!! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Lite svårt den här årstiden. Det är mörkt när man åker till jobbet, och mörkt när man kommer hem. Jag känner mig helt dödstrött.
  Jag försöker ändå träna, och ta promenader även om det är kväll. Då blir man faktiskt lite piggare, för en stund i alla fall. Tror att det blir lite bättre om det kommer snö och är sol på dagarna. Man kan ju alltid hoppas.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Man måste tycka att det är roligt, riktigt roligt, det är nog mitt enda tips! Kram kram // Louise

  SvaraRadera
 5. Ha ha känner igen mig direkt i det du skriver! Var är energin????? Efter kvällsmaten finns det ingen ork, soffhörnet hägrar och att bara plocka ur diskmaskinen är att bestiga högsta berget :)
  Äh det får vara så här nu...vila och stillhet är bra det med. Jag överlåter julhysterin och julenergin till de andra! Jag kommer igen i januari istället...
  Kram till dig!
  Titti

  SvaraRadera