söndag 8 januari 2017

Kris??Jag vet inte om jag är inne i någon kris eller om det är ett faktum. Det kan vara vädret, det kan vara hormoner och ja....Vad det än är så är jag ovetandes om det. Men när jag tittar in i spegeln vet jag inte vems spegelbild jag möts av. Det är ingen jag känner i alla fall. Ni behöver inte bli super duper oroliga nu, det är inte fullt så tokigt som det låter. Jag vet vad det står i mitt pass så riktigt så illa är det inte. Men herre min je vad denna människan i spegeln ser blek och trött ut. Det är inte alls så jag känner mig. Efter att ha haft en jätte mysig stund på ett fik med en väninna behövde jag besöka "the ladiesroom" innan vi gick vidare och det var då jag fick en chock. 
Direkt när jag kom hem letade jag på nätet efter ett mirakel. Jag vet att det inte finns men plötsligt händer det har jag hört. Jag tänkte i alla fall att ett par bra hudvårdsprodukter måste jag ha. Jag måste i alla fall försöka. Ni som läst här inne innan vet att jag varit på jakt ett tag och det är inte helt lätt det där. Jag gick in på min favvo sida för just det ärendet där det också går att få en hudanalys på nätet. Det gjorde jag och även en beställning på en del produkter. Det hjälper kanske lite mer om ni önskar mig Lycka till!
Tur jag börjar jobba i morgon så jag kan ha fokus på annat än mina fel och brister.

Kram // A 

10 kommentarer:

 1. Lycka till:-) Och hör av dig om produkterna är bra..haha! Behöver också lite mirakelkräm!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja hör genast av dig om den är bra, här behövs all hjälp som finns kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Haha jag känner så igen mig. Vem fan är hon skatan där i spegeln. Lycka till med krämerna. Hoppas de passar och fungerar bra.

  SvaraRadera
 4. Fnissar lite igenkännande. Har också mina stunder när jag undrar vem fan det är som stirrar tillbaka på mig i spegeln ;)
  Ha en bra start på veckan.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Åhh det är nog bara årstiden och en underlig belysning på toan. Bra krämer är ju bra om de funkar. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Spännande med lite nya produkter! Vet du vad, strax innan jul kom jag på att jag bara är 46 år...har hela året trott att jag är 47 ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 7. Jag brukar undra vem den gamla kvinnan jag möter i badrumsspegeln varje morgon ;)

  SvaraRadera
 8. Vad härligt med lite nya produkter! Det är viktigt med bra produkter när man kommer upp i lite ålder.
  lycka till!
  kram Carola

  SvaraRadera
 9. Bra produkter sömn o smink! Det piggar upp! Inte kul att bli skrämd av en rugguggla! Du ÄR jättesöt o snygg! Bara så du vet!

  Kram Anna

  SvaraRadera