tisdag 10 januari 2017

A som i


Har ni kommit igång igen efter helgerna? Jag har jobbat två dagar nu och även om det kändes tungt i söndags och känslan att "jag kommer aldrig att komma upp" på morgonen efter att ha vänt helt på dygnet så är det skönt att komma igång. Det är samma känsla varje gång efter längre ledighet. Och visst kommer jag upp men jag är något tröttare lite tidigare på kvällen haha.
Brukar ni kolla in Nettos reklamblad när det dyker upp i brevlådan? Jag gör, de brukar ha en massa kul. Nu hade de stora bokstäver i metall som jag tyckte var super fina. Jag köpte mig ett A. Min söta mamma frågade mig lite sådär försiktigt om inte det var lite väl ego att sätta upp bara ett A som i Anette på väggen. Inte är det väl det hehe? Nämen vi heter ju Andersson alla i familjen och A är ju en start på något typ alfabetet eller hur vi nu vill tänka. Jag lämnar det fritt för egen tolkning men det var den bokstaven jag valde. Hur cool som helst i alla fall tills mannen skulle sätta det på väggen. Han tyckte dock inte det var så häftigt om jag. Mannen som inte alls har förståelse för att de som planerade hålen för upphängning inte alltid hade en symmetrisk tanke. Var detta snygga A är just nu lämnar jag åt en annan historia.

Må gott.
Kram // A 

7 kommentarer:

 1. Haha, skrattar gott åt din mamma. Så underbart :)
  Håller med om att det är snyggt. Kanske kan du helt enkelt få till det snyggt på marknivå med lite blommor eller liknande vid entrén.

  SvaraRadera
 2. Vilket Maffigt "a"! Ser stort ut!
  Vi har ett "W" utanför groventrén, står ju för Wiker såklart ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Snyggt. Klart att A:et ska stå för Anette ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Det var ju jättefint!!! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. ASG*... Här bor "anette", och ingen annan....
  Läckert, men hos oss finns inget Netto, bara 5 mil här ifrån..
  Fredagskram från Kate

  SvaraRadera
 6. Äsch missade det! Jättefint ju...läste att Netto ska satsa mer på inredning framöver, intressant! Dom hade snygga plåtlampor för ett tag sen som jag också missade...
  Ha en härlig helg nu!
  Varm kram från Titti

  SvaraRadera