fredag 13 januari 2017

Feeling för helg


Efter att ha jobbat en hel vecka efter en ganska lång julledighet så känns fredagen som en kväll med den rätta fredagsfeelingen. Det är tretton dag knut och julen bör väl ha dansat ut. Vår jul är bortplockad och i tryggt förvar till nästa omgång. En rejäl fredagsstädning för att ta bort de sista spåren av barr har jag också hunnit med. Tänk att det kan finnas barr kvar från julen långt in på våren, de letar sig liksom in överallt. Det känns som min energi är på gång att komma tillbaka. Ett bevis på hur bra det är att jobba och då i lagom mängd och tempo.
Efter en lagom jobbig vecka och en fredag i hundranittio så tyckte jag vi kunde unna oss något gott som inte innebar mig vid spisen. Jag köpte varsin räkbomb med hem och vinet står mannen för. En härlig fredag  med mys och ro.
Hur startar ni er helg?

Önskar er den nästa.
Kram // A 

8 kommentarer:

 1. Er fredag lät härlig precis som den ska va. :-)Här körde vi första riktiga fredagsmyset med lite sushi och prosecco....så gott och välbehövligt. :-)kramizz och ha en jätteskön helg Laila

  SvaraRadera
 2. Visst är det nåt speciellt med fredagsfeelingen... Mmmm, räkbomben såg kalasgod ut.
  Kram Kate

  SvaraRadera
 3. Ja den här helgen har varit efterlängtad. Ensam hemma med sonen så det fick bli korv och pommes som fredagsmiddag. Kanske orkar lyxa till det ikväll istället.
  Men räkor och vin lät gott 😊
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Det där ser riktigt gott ut! Mums!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Det där lät riktigt gott :)
  Skönt att göra det enkelt för sig ibland.
  Fin kväll till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Så himla gott och ha en trevlig helg.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 7. Vilken mysig kväll! Hoppas du har en bra helg :)

  SvaraRadera