söndag 15 januari 2017

LyckokakaEn skön söndag har precis öppnat sig. När jag steg upp ur sängen i morse hade jag hootellfeeling. Ni vet när man sätter ner tassarna på ett städat golv upp från en skön säng med härliga sänglinnen rakt in på toa och gör sig i ordning för att gå ner till den härliga hotellftukosten. Kanske var det så att jag inte riktigt var vaken men det var en skön känsla. Allt stämde förutom att jag gick upp för trappan för att få frukost, jag gjorde min macka själv och kokade mitt kaffe själv. Fast jag får ju sätta ihop min macka själv på hotell också och trycka på knappen själv för att få kaffe. Ja ja skit samma det var en bra morgon i alla fall. Efter frukost öppnade jag en lyckokaka med ett som nästan alltid tänkvärt innehåll.  Är du snål så är du kanske snål på allt, kan det vara så? Är du snål?
Jag tänker nog att du eller jag kan vara snåla på olika sätt. Det kan handla om pengar, kärlek, omtanke och olika andra gester. Samtidigt tänker jag att snåla människor är ganska egoistiska. Jag vet inte, har inga fakta men det är nog så mina tankar går. Att vara snål och sparsam ser jag inte heller som samma sak. Det är stor skillnad och snålhet ser jag inte som något positivt alls faktiskt. Nämen nu blev det kanske inte så trevligt men jag önskar er alla oavsett om ni är snåla, egoistiska eller omtänksamma och givmilda en helt underbar söndag. Vi är alla olika men alla är lika mycket värda för det.

Kram // A 

9 kommentarer:

 1. Hotellfrukost kan man ju drömma om när det är helg.
  Gjorde mig en riktig lyxfrukost i morse.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Håller med om att snåla människor inte är dom roligaste. Har en på jobbet som alltid roffar åt sig så fort något är gratis, eller om någon bjuder på fika. Själv vill han inte gärna bjuda tillbaks.
  Sparsamhet däremot är något helt annat.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Snåljåpar är inte skoj alls.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Ogillar snålisar, jag är absolut inte snål...kram Diana

  SvaraRadera
 5. Jag gillar inte heller snålisar!

  SvaraRadera
 6. Att vara sparsam är inte alls samma sak som snål. En riktig snålis är Ove på Solsidan. Avskyr Ove!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Åhh vem gillar inte hotellfrukost? Mys! Näe jag är allt annat än snål...borde blir bättre på att spara dock, urdålig på det ha ha!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 8. Älskar hotellfrukost! Men vem gör inte det ;-)
  Nej, jag är varken snål eller egoist...men borde nog vara lite egoist ibland, eller i varje fall tänka mer på mig själv än på andra emellanåt.
  Kram J

  SvaraRadera
 9. Snål är minsann ingen smickrande egenskap.
  Kram Petra

  SvaraRadera