torsdag 2 februari 2017

Frusen torris


Jag sitter långt uppkrupen i soffan under en varm filt med en huva på huvudet och tittar på vädret på TV. Jag fryser så in i norden och han killen på TV som kanske är en trevlig ung och ordentlig kille men vad fasiken han talar i och för sig skånska också men kan han inte ha något roligare att säga. Han säger att det ska bli kallt och inte nog med det han hotar med snö från Ryssland också. Nä det tycker Jag inte är okej. Jag vill ha lite värme nu. Fy vad jag fryser.
Kyla är lika med kli över hela min kropp då jag brukar bli ganska torr, torrare än vanligt när det är kallt ute. Jag är en hooker av kroppssmörja som luktar gott, älskar goda dofter. Denna från The Body Shop är en favorit och även Nivea. Goda milda dofter gillar jag. Biotherm är en annan favorit för att den är så skön men jag gillar inte citrusdoft lika mycket, nä inget kul alls.
Är ni noga med att smörja in er?

Kram // A 

13 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt att kura ihop sig under en filt och det är väl bättre med kyla än blask :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Är nog lite dålig på vintern. Blir lite till och från då. Men det där är min favorit på Body Shop också.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Jag är duktig med att smörja ansiktet , men mindre duktig med kroppen., kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Måste smörja in mig efter varje dusch!! Även om jag kanske inte skulle bli torr direkt så är tanken på att bli det, tillräckligt för att smörja in mig.

  Här har det också varit så där råkyligt ute att det är svårt att tina upp när man kommer in.
  Brrrr!!!

  SvaraRadera
 5. Här är en fryslort till som gärna sitter på kaminen, he, he. Viktigt att smörja in sig, ett måste om jag inte ska skrumpna ihop till ett torkat russin. ha en fin helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Jag fryser också. Längtar sååå efter våren. Min favvoplats just nu är också i soffan under filten. Vill ha sol och värme.
  Varm kram till dig.
  Petra

  SvaraRadera
 7. Det där känner jag igen! Uppkrupen i soffhörnet med en filt runt sig :) Ja jag är torr som en ödla just nu ha ha...använder Rituals sköna krämer och doftar som en hel Eucalyptuskvist! Nu vill jag bara ha VÅR, SOL och VÄRME!!!!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 8. En torris till här!

  Jag tycker att soffhäng per automatik gör att jag fryser och måste ha filt, igår frös jag nästan ihjäl i soffan...

  Önskar dig en underbar helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Hua, jag vill inte heller ha nån kyla. Nej, våren får gärna komma extra tidigt i år. Men tydligen har vi fortfarande höst här längst ut i väst enligt meteorologerna...vi har inte haft tillräckligt kallt tillräckligt länge :)-
  Smörjer mig alltid, jag har precis tagit slut på en sån burk du har där på bilden, den var skön och bra men doften var inte min grej... annars använder jag bodyshops bodybutter på vintrarna då jag är extra torr och gärna en tunnare bodylotion resten av året. Älskar Biotherm, den vita!
  Kram J

  SvaraRadera
 10. Jaaa, nu är jag trött på denna årstid... och alla förbaskade kläder!! Stort GILLA på blåa Nivean, men mest använder jag ren mandelolja från apoteket!
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 11. Jag fryser också lätt och huden blir torr denna årstid. Jag försöker smörja in hela kroppen dagligen. Kram!

  SvaraRadera