söndag 12 februari 2017

Grått


Jag sitter här och myser i soffan och njuter av söndagsförmiddagen. Här är helt tyst. Tonåringarna sover än och snart får jag nog skaka liv i dom, måndagen kommer ju snart. Jag kollar på gårdagens mello som jag missade för att kolla in vad Mr Fifty shades darker hade att ge. Jodå "Han" var grym Mr Grey haha. Innan vi bänkade oss för bio med efterlängtade biopop för min del fick vi till lite snackefika och måbrashopping. En bra lördag helt enkelt.
Men åter till mellon som även denna veckan lyckades pricka in de två bästa bidragen till finalen. Jag gillade Mariettes låt och vilken kille Benjamin är. Jag kände att jag satt med ett löjligt smile hela hans låt och viftade i takt med tårna, så töntigt som bara jag kan göra. Tur ingen annan såg mig.
Resten av denne dagen tänker jag njuta av det sista av helgen och trott eller ej men solen skiner så vackert på den vita (och svinkalla) snön.

Önskar er en fortsatt fin dag.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Vilken härlig lördag du hade. Jag såg faktiskt på mello igår och tyckte att det var rätt låtar som gick vidare.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Det låter som att ni har det fint och vintrigt hos er. Här är det gråmulet och bara lite vitt puder på marken. Jag blir lite avundsjuk, hade gärna haft lite mer snö.
  Håller med om mellon. Det var dom två bästa som gick vidare.

  Ha det bra på dig!

  SvaraRadera
 3. Låter som en skön lördag, fast den var lite "grå" :)
  Ja rätt låtar gick vidare igen!
  Söndag och gråväder, tror det blir soffhörnet nu resten av dagen...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Har inte sett Mr Grey-filmerna. Borde nog göra det! Såg mello och jag har nog blivit för gammal. Inget som föll mig i smaken.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Oh jag som läst alla böckerna, men inte sett vare sig den första eller den andra av filmerna... Dottern sa att 2:a var bättre... :)
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 6. Tack för en härlig lördag ;) kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Jag gillar också Mariettes låt, håller nog på att den tar hem det i finalen (den svenska)!
  Kram J

  SvaraRadera