söndag 5 februari 2017

Så är det ibland bara


Såg ni mellon igår? Som de sista åren så tycker jag inte det har varit så mycket skriverier om mellon innan. Det kan ju klart bero på att vi inte har någon tidning och just de sociala medier som jag befinner mig på inte är så schlager inriktade. Första deltävlingen såg jag igår och enligt mig var det rätt låtar som  gick vidare direkt till finalen, Ace och Nano som hade bra låtar båda. Även om jag tyckte det var lite trist för Charlotte Perrelli som enligt mig hade en mycket fin låt med en fin text och jag tyckte det var kul att se och hör henne i något nytt. Hon är super proffsig som artist och jag önskar att jag är lika proffsig på mitt yrke som hon är på sitt. Intervjuerna efter svarade hon utan krussiduller att det hade varit mycket roligare att inte komma sist utan att låta bitter på något vis. Ärligt och okonstlat, professionellt från en mycket stilig kvinna med enorm pipa.  
I dag är det söndag och jag känner i ögonen att helgen börjar gå mot sitt slut för att ta tag i en ny spännande vecka. Dock känner jag mig aningen irriterad  i kväll, dels för att jag önskar att jag inte åt upp semlan igår och hade haft den kvar idag och dels för att jag önskar att jag var lite mer ego som andra kan vara. Det skulle ju jag också kunna vara. Men å andra sidan var semlan himla god igår och egoism är nog ingen bra egenskap så det kan andra hålla på med tror jag bestämt och irriterad och lättretlig tänker jag inte vara mer just nu.
I morgon en annan dag.

Kram // A 

7 kommentarer:

 1. Jag kollade inte på mellot i lördags. Tycker ibland att det bara är skräp. Undrar hur en del bidrag kunnat komma med.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Sååå snabbt gick den helgen ja! Ja jag kollade på mello och japp, rätt låtar gick vidare. Nano´s var underbar...
  Det blev en semla här med, och god mat OCH lite gott vin! Lite mer ego ja, lite mer skinn på näsan skulle man ha och tänka lite mer på sig själv, men det är svårt...
  Ha en fin måndag nu!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en bra start på veckan.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Såg inte melodifestivalen men hörde innan att Charlotte´s låt blev sågad har dock inte hört den än, synd om henne, jag gillar också henne. Det där med semla låter mumsigt, kram Suss

  SvaraRadera
 5. Tyckte inte mellon var så bra!! Men hör o häpna en semla skulle jag kunna tänka mig!! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Missade Mello igår. Vi var på fest. Får kolla på play. Men en semla har jag stoppat i mig idag.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Är totalt ointresserad av melodifestival, så jag såg inget av den. Egoism är ingen smickrande egenskap, så var glad att du inte har den ;) Hoppas dagen idag varit bättre :)
  Kram/maria

  SvaraRadera