fredag 24 mars 2017

UnderbartNu känns det verkligen som våren är redo för att göra sin entré på riktigt. I går i Skåne var det så härligt och varmt om vi satt i lä mitt i solen. Underbart. Med våren kommer det med oss en massa olika känslor, tycker ni inte det? Jag blir helt knas på att shoppa, ändra på olika saker och helt enkelt lite förnyelse. Jag vill så himla mycket att det händer ingenting för jag vet inte var jag ska börja haha. Många av oss känner nedstämdhet och säkert lika många blir tokigt kära. Vilken känsla har ni just denna våren?
Men eftersom det inte händer något drastiskt hos mig så har jag nyss ätit likadan frukost som jag alltid gör och ska nu ta samma bil som jag haft ett tag och köra till samma arbetsplats som jag hade igår. Älskar våren och jag känner nytändning i alla mina gamla vanliga saker.

Önskar er en vacker fredag.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Ja visst händer det något när våren kommer. Jag är livrädd för att bli låg och nedstämd så jag motar olle i grind med positiva tankar och motion. Omger mig med blomster och kaffe. Ljuvliga bilder på alla krokusarna. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Sitter just nu och njuter i solen det är ljuvligt älskar våren kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Jag blir mer pigg och allt känns bara så mycket enklare också.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Hej heeeej!
  Men åå vilka ljuvliga bilder..
  Jag känner mig lika glad som vanligt...men jag håller med om att shoppinglusten sätter in och lusten att ändra o fixa..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Jag blir mycket piggare och får mer energi. Älskar när ljuset och värmen kommer åter.

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder på krokusen. Jag blir glad och lycklig i hela kroppen när våren kommer. Så ljuvligt.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder på krokus. Jag får också en hel massa inspiration och vill fixa och greja med en massa saker på en gång. Fast det går ju inte att hinna allt man vill.
  Jag blir verkligen glad på våren.

  Kram!

  SvaraRadera