söndag 2 april 2017

Bitter? - Näää


Men kolla, ser ni vad de där fåglarna kan. En skicklig liten en som har gjort sina behov mitt på mitt fönster. Just i detta känner jag mig inte allt för trevlig. Jag har ett hus som jag bor i. Det är mitt och min mans givetvis, men idag säger jag att det är mitt. Jag bestämmer här och jag är liksom chef här. Det är inget jag får betalt för men jag trivs i att ha ett hus där jag bestämmer vad jag ska göra, när jag ska göra och hur jag ska göra. Jag kan tillbringa mitt liv här precis hur jag vill (naturligtvis ingår min man och mina älskade pojkar också här). 
Men! 
Jag har aldrig bjudit in de där stoooora spindlarna som ibland envisas att finnas i Mitt hus. Jag har aldrig välkomnat mössen som springer ibland i väggen och jag har då aldrig bett fåglarna göra sina behov på mina rutor. Jag är alltså inte yttersta chef ens här hemma.
Tur solen skiner och att jag inte alls är negativ ikväll. Det är ju söndag och jag laddar inför en ny spännande vecka som börjar aptidigt imorgon.

Kram // A 
 

6 kommentarer:

 1. Hoppas det blir en bra måndag trots tidig kram

  SvaraRadera
 2. Heja dig ❤❤❤kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Vilken liten rackare..... Hoppas veckan börjar bättre. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Ha en ny fin och bra vecka. Idag skiner ju solen, och det är toppen.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 5. Trevligt, där pricka dom bra! :)
  Fågelskit på rutan har jag nog aldrig fått men däremot hunddregel...
  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 6. Ja jag vet :) Huggormar, vildsvin och hjortar i trädgården är inte heller något jag bjudit in ha ha...men dom verkar trivas här! Huuu!
  Kram från Titti

  SvaraRadera