lördag 1 april 2017

Jag behöver er hjälp
Något jag hör ofta är att du får vad du betalar för. Min tolkning på det är att dyrt är bättre än mindre dyrt.  Är då dyrt snyggare än billigt också? Jag vet inte. Så kanske det är i en del fall men det behöver inte alltid vara så. Nu just ju är jag i valet och kvalet i hur jag ska tänka. Jag vill ha ett par beiga skor för att piffa upp min annars så svarta sida haha. Jag visar er två par med olika prislappar. Bild ett och bild två, på bild tre ser ni båda tillsammans. Ett av paren kostar 1500 kr och det andra paret kostar 349 kr. Vilka bör jag välja? Vilka är snyggast tycker ni?
Egentligen har jag redan gjort mitt snyggval men jag är så nyfiken på era åsikter. Snälla hjälp mig en lördag den första april och snälla ni inga aprilskämt på den frågan haha.

Önskar er den bästa av lördagar.
Kram // A 

14 kommentarer:

 1. Tycker skona ser snarlika ut, men föredrar nog par nr 2 ;))....sen vad de kostar vet ju bara du, hihi...
  Ha en toppenhelg nu !
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Jag skulle valt par nr. tre. Sygga! Det där med pris är ju en fråga om hur mycket man ar råd med och kanske hur mycket man använder det man ska köpa. Kvalitet är ju bra och det kostar ibland lite extra men inte alltid. Kraaam pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Par nummer tre är en sko från varje par, alltså en från par ett och en från par två. Men visst en kombo hade varit bra 😆

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. Jag hade valt skorna på bild nr 1. Berättar du för oss vilken sko som kostade vad sen? ;)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Jag gillar nog skorna på bild 2 bäst men fina bägge... kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Väldigt lika båda paren, men kanske par nr 2, men jag tror inte det spelar någon roll eftersom de var så lika.
  Lycka till.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Precis som alla skriver, så är dom ju nästan lika dana. Jag skulle tagit dom som kostade 349:- vilket det nu är av dom, eftersom dom är så lika varandra.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 7. Båda är lika snygga, även om det är lite olikheter mellan dom, så jag ade tagit de billigaste om de är lika sköna också!
  Kram J

  SvaraRadera
 8. Båda är riktigt snygga. Jag hade nog valt de första utan att veta vilka som är billiga/dyra. Men hade jag vetat hade jag valt de billiga. De är ju så lika ... :)

  SvaraRadera
 9. Par nummer två! Snyggast tycker jag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 10. Inte lätt, super snygga båda, men jag håller nog lite mer på bild nr. 2
  Kram Pia

  SvaraRadera
 11. Det andra paret är finast. Tycker om detaljerna med läder och mocka. Riktigt snygga!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 12. Jag förmodar de ena är tyg och de andra är skinn. Redan där är det klart att skinnskorna även om de är dyrare kommer att bli billigare i längden om du sköter om dem. Sorry men så är det :)

  SvaraRadera