torsdag 11 maj 2017

Jag villJag vill så himla mycket. Jag vill förändra här hemma, jag vill förnya både garderob och stil. Jag vill ha.... Jag vill göra.... Jag vill, jag vill, jag vill. Jag vill ändra, jag vill bevara. Vad hindrar mig dårå? Det kan vara att planen är att helt ekonomiskt är vi inte oberoende och allt handlar om att prioritera. Det handlar till största del om att jag orkar inte, energin är slut, borta och borttappad. Hårdisken ( mitt huvud) är också full och det är svårt att programmera om. Jag behöver tanka, tömma och komma igen. Inte har jag ätit en god chokladboll idag heller på självaste bollen dag.
Vad läser ni? En text från en förvirrad själ? Eller från en tröttis? Eller är det så att det finns helt enkelt inget att göra? Behöver jag ombyte eller kanske bara lite sol?
Nu blev det många frågor och helt fritt för analys och reflektion 😉

Hoppas ni har allt bättre klart för er och att ni mår gott.
Kram // A

11 kommentarer:

 1. Har inte heller ätit några chokladbollar idag. Hoppas snart solen visar dig så att du känner dig lite bättre.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag känner igen mig i ditt inlägg. Det är så mycket jag vill göra och förändra men ekonomin sätter stopp....

  SvaraRadera
 3. Just det! Jag visste att jag glömde köpa nått! 😜
  Ibland måste man ta ett steg tillbaka om omgruppera och omvärdera. Det är jobbigt att vilja en massa man inte kam eller orkar av olika anledningar. Njut av helgen nu utan måsten så hoppas jag att det känns bättre snart! 💕
  Kram

  SvaraRadera
 4. På våren vill jag också alltid ändra mycket. Trött är jag också, ska vi lägga in oss på vilohem (spa) en vecka eller två.. mm så var det ju det där med att inte vara ekonomiskt oberoende.... men heja på, det blir bättre kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att du snart får tillbaka energin och att solen lyser på dig idag Fredag. Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Förstår dig sååååå väl...härligt inägg.
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 7. Det här inlägget kunde varit skrivet av mig, känner igen vartenda ord.... kram J

  SvaraRadera
 8. Jag läser mig själv. Orkar inte med det jag har idag runt om mig i livet men har inte en susning om vad jag vill eller hur jag ska finna kraften att ändra.

  SvaraRadera
 9. Känner igen det där. Ibland har man bara inte lust till nånting. Kanske energin kommer tillbaka när värmen och solen kommer. Det kan vi ju behöva efter all snö och kalla dagar.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 10. Jag känner igen mig! Orkar inte börja städa och plocka undan efter Lottas flytt här ifrån huset. Vill göra en Walk in Closet och en ateljé till mig. Men just nu finns inte orken eller inspirationen. Vi får ta det lite lugnt och en sak i taget.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 11. Vi är nog många som känner så och jag skyller mycket på vädret. Jag vill fixa och plantera ute, men det är för kallt.
  Men snart kommer värmen och även energin!
  Ha en bra vecka!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera