onsdag 12 juli 2017

Ny favorit


Nu för tiden med en hy som följer min ålder på mitt körkort känner jag ibland att då jag är all natural blir min fräkniga hy lite väl trist. Jag vill gärna ha något som jämnar ut utan att se alldeles för spacklad ut. Har väl i och för sig aldrig varit för att det ser kakigt ut i ansiktet av make up men på de lite yngre tjejerna kan det se snyggt ut med mycket make. Sommartid hade jag aldrig förr något i ansiktet men nu har jag hittat min favorit. Jag har hittat en primer och en BB kräm i ett och den känns så härligt mjuk i ansiktet. Jag gör helt gartis reklam för Bare Minerals Prime Time. Ett tips till er som än inte har hittat rätt i foundationdjungeln och vill ha ett naturligt resultat. Denna lilla goding har en pump och det är super dock tyckte jag att den tog slut fort och när pumpen slutat att ta upp så var det ganska mycket kvar i flaskan. Inte så bra kanske. Men snål eller sparsam så gräver jag i flaskan med en spatel. 
Men hör ni hur har ni det i vår härliga högsommar? Vad hittar ni på?
Just nu doftar här ljuvlig av nybakt i ugnen.Det är vad jag roar mig med så här mitt i veckan.

Kram // A


10 kommentarer:

 1. Har inte så mycket make up, men det är bra med en skön ansiktskräm. Jag jobbar fortfarande, men nästa vecka börjar semestern. Hoppas då på vackert väder, så att det kan bli lite mys vid havet.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Har också sällan någon i ansiktet mer än en dagcreme. Jag jobbar och tittar ut på solen, lätt tråkigt måste jag erkänna och hoppas att solen, värmen och sommaren finns kvar när jag äntligen får min semester, jobbar denna och nästa vecka. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Alltid bra med lite tips.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Tycker ofta att foundations blir för torra i ansiktet så jag tar gärna emot bra tips :-) Jag semestrar på för fullt och tar dagen som den kommer för tillfället ;-)

  SvaraRadera
 5. Var det den jag provade, isåfall superskön !! Och det som luktade nybakat var så gott😀Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Kul att se! Har aldrig provat denna innan! Kram

  SvaraRadera
 7. Jag har i och för sej hittat min foundation , men tack för tipset. Ibland är det kul att pröva något annat.
  Kram bia

  SvaraRadera
 8. högsommar ska det va men ingen direkt värme tråkig
  japp alla ville kolla om vattnet skrev om det in o kika kramizar

  SvaraRadera
 9. Vilket bra tips och jag gillar inte heller att se för sminkad ut! :-D Kramis

  SvaraRadera
 10. Denna ska jag prova! Det är något märkligt med min hy också... förstår inte vad som sker ;)

  SvaraRadera