söndag 10 februari 2013

God morgon till middag

Härlig morgon med frukost tillsammans. Det hör inte till vanligheterna här hemma (just nu förtränger jag tjatet om antal timmar vid datorn osv.).


I går var det datorförbud på dagen här hemma och då kände lillebror för att baka. Han ville prova receptet som han hittade på kökshanduken. På eftermiddagen bjöd han stolt på egenbakade, rykande färska chokladmuffins. (tänk att det måste finnas ett förbud för att killarna ska hitta på något annat som de ändå tycker är kul....hmm. Jag kommer nog aldrig att fatta...)Nu ska vi ut och åka pulka......(mamman ska kanske också släppa datorn hehe). 

Ha en skön söndag.
Kram // A3 kommentarer:

 1. Tänk om jag fick med mig min familj ut på pulkaåkning!? Visst är det svårt med begränsad data-tid...spec. när man använder den ganska mycket själv. Vi får väl bara acceptera att det är så vi lever idag. Ha en skön söndag....krams m

  SvaraRadera
 2. Svårt det där med datortider, ett ständigt samtalsämne här hemma. Pulkaåkning, underbart. Ha en skön söndag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Datorförbud låter trist! Datorfri tid låter bättre! Och så nyttig!! Kul att han upptäckte receptet på handduken! Älskar sådana initiativ! Och riktigt fina blev de!

  Ha det kul i pulkabacken!! KRAM Anna

  SvaraRadera