onsdag 24 juli 2013

Så länge skutan kan gå

Här hemma händer det inte mycket just nu. Semestern börjar gå mot sitt slut och det med blandade känslor. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag är rastlös och vill att det ska hända något samtidigt som jag känner mig lite stressad över vad jag ska hitta på eftersom det snart är slut och bara vill njuta av detta sista lunket. Hängde ni med på den?Nu är det inte så att det inte finns tusen saker att göra men det är ganska skönt att låta bli...haha.
Det har och är en helt underbar sommar i alla fall, det går inte att klaga på vädret....oj! Vad ska vi då klaga på? (För det brukar väl svensken klaga på, eller?)

Ta hand om er och njut av vår underbara sommar oavsett om ni jobbar eller är lediga.
Kram // A


9 kommentarer:

 1. Jaa det är precis som jag känner mig, så jag förstår precis vad du menar.
  Vi får försöka hitta lugnet.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vi får krama ur det sista och ta tillvara på HELA augusti!!

  Fin klänning du har... KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Att koppla av o njuta av de sista semesterdagarna är nog det allra bästa, men jag kan förstå din känsla.....Här laddas det för fullt inför en spännande semester. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Jag förstår hur du tänker. Jag ville ha tid till att slappa på semestern men också hinna göra så mycket som möjligt... Njut nu!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är svårt ibland med den där balansen! Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag tror att de flesta av oss kan känna igen oss i dina känslor. Man vill så gärna fånga de där sista semesterdagarna och krama ur det sista av ledighet. Men sommaren är ju inte slut bara för att semestern är det. Vi har hela augusti kvar att njuta av. Oavsett om vi jobbar eller är lediga. Så fortsätt njut och kapsla in den där sköna sommarkänslan.

  Kram Lotta

  Ps. Så fin bild på dig.

  SvaraRadera
 7. Sommaren snart slut?? What?? Jag är ju bara inne på min 4:e semesterdag och ska ha semester lääänge till...Så att sommaren snart är slut, nä du! Den lätta går jag inte på! Det är ju nu den börjar! Ja, för min del då, asså... :)

  SvaraRadera
 8. Åhh vilken fin blå känning! Märke?

  kram CC

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, min klänning är från förra året och är köpt på Indiskan...Kram kram

   Radera