Just nu är jag i en middags svacka. Det är svårt och känns inte så kul att komma på vad vi ska äta till middag. Fråga jag killarna här hemma blir det soppa eller tacos om lillebror får bestämma, korvstoganoff om storebror får bestämma och det behöver väl inte vara något speciellt om mannen får bestämma. Just denna middag bestämde jag som kan leva på kyckling.
Grön peppar kyckling
900 g kycklingfilé2 dl lätt creme fraiche
2,5 dl matlagningsgrädde
0,5 dl muschrom soya
1 tsk sambaloleak
1 msk krossad grönpeppar
salt efter smak
Bryn kycklingfileerna och lägg i en ugnssäker form. Blanda allt till såsen och häll över kycklingen. Tillaga i ugnen på 200 grader i 20 minuter. Servera med kokt ris och en god sallad.
Vad har ni ätit idag?
Kram // A
Mums så gott ;)kram
SvaraRaderaVisst är det tråkigt med middagssvacka, jag är också där.... Grönpepparkyckling är gott, det var längesen jag gjorde det. Tack för tipset ;-)
SvaraRaderaKram J
Mums vad gott kram
SvaraRaderaTack för tipset :) Får bli middag idag. Låter supergott. Ha en fin dag, kram
SvaraRaderaDet där är en av våra favoriträtter här hemma, mums säger jag bara. Kramisar Tina
SvaraRaderaMums med kyckling och grönpeppar. Bra val. Kraaam Pia
SvaraRaderaGOTT!! Älskar grönpeppar. Det var länge sedan... måste nog fixa hem det.
SvaraRaderaKRAM Anna
Jag får nog vara på dina killars sida ;-) men det är för jag gillar inte kyckling
SvaraRaderaKram Sandra
Här går det åt mycket kyckling. Bra tips. Ska provas.
SvaraRaderaKram Petra
Grönpeppar är så in i hoppsan gott, men det är så sällan det blir att vi kommer ihåg att använda det så tack för påminnelsen!
SvaraRadera