tisdag 26 januari 2016

Grönpeppar kyckling


Just nu är jag i en middags svacka. Det är svårt och känns inte så kul att komma på vad vi ska äta till middag. Fråga jag killarna här hemma blir det soppa eller tacos om lillebror får bestämma, korvstoganoff om storebror får bestämma och det behöver väl inte vara något speciellt om mannen får bestämma. Just denna middag bestämde jag som kan leva på kyckling.

Grön peppar kyckling

900 g kycklingfilé
2 dl lätt creme fraiche
2,5 dl matlagningsgrädde
0,5 dl muschrom soya
1 tsk sambaloleak
1 msk krossad grönpeppar
salt efter smak

Bryn kycklingfileerna och lägg i en ugnssäker form. Blanda allt till såsen och häll över kycklingen. Tillaga i ugnen på 200 grader i 20 minuter. Servera med kokt ris och en god sallad.
Vad har ni ätit idag?

Kram // A

10 kommentarer:

  1. Visst är det tråkigt med middagssvacka, jag är också där.... Grönpepparkyckling är gott, det var längesen jag gjorde det. Tack för tipset ;-)
    Kram J

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset :) Får bli middag idag. Låter supergott. Ha en fin dag, kram

    SvaraRadera
  3. Det där är en av våra favoriträtter här hemma, mums säger jag bara. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Mums med kyckling och grönpeppar. Bra val. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  5. GOTT!! Älskar grönpeppar. Det var länge sedan... måste nog fixa hem det.

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  6. Jag får nog vara på dina killars sida ;-) men det är för jag gillar inte kyckling

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  7. Här går det åt mycket kyckling. Bra tips. Ska provas.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  8. Grönpeppar är så in i hoppsan gott, men det är så sällan det blir att vi kommer ihåg att använda det så tack för påminnelsen!

    SvaraRadera