söndag 6 november 2016

Nu så.....


Halloween är över för i år. Är det bara jag som tycker att det känns som Halloween har varit större här i år än någonsin? Kul eller mindre kul är en smaksak men nu är det över och det betyder att jag inte behöver smyga med att jag startar julen lite smått nu. Jag kan officiellt visa att jag njuter av stunderna innan, smakerna, dofterna, pyssel och allt annat som tiden innan jul kommer med. Jag säger innan för jag är en julälskare som endast njuter av tiden innan. Kanske jag inte är en julälskare då utan mer utav en adventsälskare?
Jag har redan startat med saffransskorpor. Denna krydda alltså, så gott! En mjuk pepparkaka har det också blivit. Är det för tidigt tycker ni?

Nu njuta av det sista som helgen har att erbjuda innan en ny spännande vecka öppnas.

Kram // A 
8 kommentarer:

 1. Alltså jag tänker inte ens svara på den frågan 😋
  Kan man få receptet på skorporna?

  SvaraRadera
 2. Nej det är inte för tidigt jag har druckit julmust i en månad snart.. saffran är en ljuvlig krydda. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Åh vad gott med saffransskorpor! Jag har en kompis som brukar baka sådana till jul, det är ju sååå himla gott med en kopp the till. Och vad härligt att smyga igång julen, det gör du rätt i tycker jag :)

  Söndagskramiz aka

  SvaraRadera
 4. Visst är det mysigt med jul, och allt bestyr innan. Klart man kan tjuvstarta lite. Här har vi en massa snö nu så det gör ju inte saken sämre.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Klart man kan tjuvstarta lite granna.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 6. Saffransskorpor som är så goda.

  SvaraRadera
 7. Näe inte för tidigt, jag bakade skurna pepparkakor i lördags ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Jag ska inte klaga över för tidigt....jag har druckit glögg i över en månad redan! Det brukar vara vårt 1oktober-projekt att starta glöggsäsongen! Men tiden rusar och till helgen är det bara två veckor kvar till första advent så visst "måste" man börja förbereda nu ;-)
  Och Halloween.....det är inte min grej...jag kunde inte bry mig mindre om en "högtid"...
  Kram J

  SvaraRadera