torsdag 1 juni 2017

Big No No


På tal om att vara lättretlig. Alla har vi väl vaknat på fel sida någon gång och jämnt känslan av att inte vara allt för trevlig och kanske till och med önska att man aldrig lämnat sängen, eller? En del dagar känner jag att jag inte alls gillar personen som lånar min kropp för dagen. Det finns dagar då jag stör mig och retar mig alldeles för mycket på olika personer som för tillfället är för nära mig. Jag vill inte känna så och vill över huvudtaget inte lägga min energi på negativa saker. Jag behöver den till annat och vet inte varför jag bryr mig. Känner ni aldrig Så?
Innerst inne kanske jag vet att det beror på att min dagsform inte är så bra och att jag inte riktigt är tillfreds. Har ni någon annan teori varför jag, du eller någon annan känner så om andra?
Just nu ikväll orkar jag inte tänka på någon över huvud taget och njuter efter en lång arbetsdag utav mina fina liljekonvaljer som sticker upp i rabatten. De stör verkligen inte någon.

Nu.....Big Smile and Rock'n Roll
Kram // A

4 kommentarer:

 1. Ibland blir man nästan alergisk av att ha vissa personer allt för nära. Men tyvärr har jag inget svar på varför. Ha en fin och bra dag.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Vissa människor har helt enkelt energier som inte passar ihop med ens egna. Då försöker jag hålla mig på avstånd om det går. Eller att inte bli indragen i deras draman. Bara vara neutral fast jag skulle vilja säga ett och annat ibland. Vet inte hur det är för dig. Men förstår känslan du beskriver. Kram=)

  SvaraRadera
 3. Vissa dagar...vissa människor...och jag har sovit dåligt på det! Toppen! Näe förstår ditt inlägg SÅÅÅÅ väl hi hi :)
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera
 4. Man får inte vara rädd för att rensa bort energitjuvar. Samtidigt är det svårt ibland om det finns koppling i jobb eller om det är någon som "kommer på köpet". Vi får helt enkelt andas lite extra då de är runt omkring oss.

  SvaraRadera