Detta är ju en smarrig liten delikatess som man kan variera med i smak. Jag gjorde med smak av vanilj och choklad och den var poppis. Jag kan berätta att "mina råttor" här hemma i skåpen tyckte de var så goda att de faktiskt är slut.......
Biskvier
275 g mandelmassa
1,5 dl socker
2 st äggvitor
Blanda mandelmassa och socker så sockret går in i massan och tillsätt vitorna. Blanda till en jämn smet. Klicka eller spritsa ut på plåt med avstånd då de flyter ut en del. Grädda på 175 grader i ca 15 minuter.
250 g smör
2 dl florsocker
1 tsk vaniljpulver
2 msk kakao
2 äggulor
Blanda och bred ut på undersidan av bottnarna som svalnat. Ställ en stund i frysen.
Doppa sedan smält gärna mörk choklad.
Önskar en en underbar dag.
Kram // A
Jag tycker ju att bottnarna är godast ;) kram //G
SvaraRaderaMmm..vad smarrigt. Vad sött med dom små snöflingorna.
SvaraRaderaHa en bra dag.
Kram Petra
Nr 1 - Vad gott!!!!
SvaraRaderaNr2 - Vad sött med blomma uppepå!!
Jag har aldrig bakat bisvier själva, men de är ju så goda att äta...så jag förstår att de är slut.
Kram Kajsa
Jag sällar mig till råttorna, jag
SvaraRaderavill också ha en biskvi. Så gott!
Kramar/AM
Vaniljsmörkräm är min favorit att ha i, tycker det kan bli lite intensivt med choklad i. Har sett ett konditori som har päronkräm i, det har jag inte testat men det låter fräscht.
SvaraRaderaDom ser riktigt goda ut!
SvaraRaderaFin bild
Kram
Sandra
Är det något jag har svårt att låta bli så är det biskvier mums så gott! Kraaaam Pia
SvaraRaderaMums vad gott, tack för det :)
SvaraRaderaKram Pia
Jag älskar verkligen biskvier! Kan du skicka hit ett par stycken??;-)
SvaraRaderaKram
Jisses så gott, försvinnande gott skulle jag vilja påstå... ;)
SvaraRaderaSjälv skulle jag gömma dom... för att äta opp dom alldeles själv!!
Kram Kate
PS. Osten möglar inte under lagringen! Prova...
Biskvier är mina favoriter på kakbordet, försvinnande goda. Kramisar Tina
SvaraRaderaÅåååå dessa ska jag minsann med göra :)
SvaraRadera